Esküvőszervezés

Miért érdemes esküvőszervezővel dolgozni?

Nem kell hónapokat keresgéléssel tölteni az interneten szolgáltatókat nézegetve. Amíg Ti dolgoztok, addig az esküvőszervezőtök már szervezi is az esküvőtöket. Az esküvőszervezőnek van egy meglévő szolgáltatói csapata, amelyet folyamatosan bővít, így neki vannak már referenciái az adott szolgáltatóról. És ami a legfontosabb, hogy időben le tudja foglalni a legjobb szolgáltatókat.

Ha esetleg extra kívánságotok lenne, ő utánajár és megpróbálja teljesíteni, hogy az esküvőtök napján minden álmotok valóra váljon.

Hogy működik?

Az első kapcsolatfelvétel után egy személyes találkozón megbeszéljük a részleteket. Amennyiben rám esik a választásotok, akkor leszerződünk, utána meg indulhat is a munka. Elmondjátok, hogy milyen típusú esküvőt szeretnétek, és minden egyéb információt megosztotok velem, amit csak tudni érdemes. Utána én összeállítok nektek egy árajánlatot, amelyben felsorolom az általam megfelelőnek vélt szolgáltatókat, akik még szabadok az adott időpontban – helyszíntől kezdve a legapróbb dologig. Mindig több lehetőséget kínálok egy-egy szolgáltatási területre, melyről rövid leírást is kaptok és természetesen referenciákat is.

Amennyiben az ajánlatok alapján kiválasztjátok a nektek tetsző szolgáltatókat, akkor velük személyesen találkozhattok, ahova én is elkísérlek Titeket, legyen az a helyszín, vagy a gyűrűválasztás. A szolgáltató kiválasztása után leszerződünk velük és a foglalót kifizetve már nyugodtan hátradőlhettek..
Az esküvő előtt megírom a forgatókönyvet, melyet, miután elfogadjátok, a többi szolgáltató is megkap, így aznap már mindenki tudja a dolgát.

Létszám függvényében keresek nektek helyszínt, és kérünk be ajánlatokat!
Amit csak a képzelet elbír, lehet az kültéri szertartás, éjszakai szertartás, sátor, kastély, étterem, hajó, állatkert, vadaspark és még sok-sok más helyszín.

Szertartást több helyszínen is el lehet képzelni. Vannak a hagyományos helyszínek, de a külső helyszínek egyre népszerűbbek. Ehhez tudok ajánlani szertartásvezetőt, hangosítást.

Ahány esküvő, annyi torta. Lehet hagyományos és egyedi, amit csak szeretnétek. Találjátok ki a formát, a színeket és cukrászaimmal megcsináljuk nektek.

Minden menyasszony a legszebb szeretne lenni az esküvőjén. Tökéletes hajra, sminkre, körmökre vágyik. Kolléganőim ebben is segítségükre tudnak lenni.

Lehetőség van, kész meghívókat saját szöveggel megnyomni, de én ajánlani szoktam, hogy inkább legyen egyedi. Nálam lehetőség van arra, hogy minden lyen kis dolog, teljesen személyre szabott legyen. Grafikusaim minden álmotokat teljesítik, utána a nyomdában megvalósítják nektek a terméket.

A dekoratőrrel kimegyünk a helyszínre és együtt megbeszéljük, hogy milyen dekoráció megoldásokat lehet használni ott és mik, amiket a pár szeretne. A templom, a külső helyszín, az étterem teljes dekorációját meg tudjuk oldani. Legyen az székhuzat, textil, lufi, elővirág, fények minden mennyiségben.

Lehetőségetek van saját autóval menni, de ha megtehetitek, hogy ezen a napon kicsit kiléptek a megszokottból, akkor merjétek vállalni a limuzint, az old mobilokat, vagy akár a lovas hintót. Itt is végtelenek a lehetőségek.

Ez az egyik olyan szolgáltatás, amely a későbbiekben lesz fontos számunkra. Hisz a fotó az, amit évek múltán előveszünk, és azokat nézegetve visszarepülünk abba az időbe, amikor készültek. Itt nagyon eltérőek az igények, de ezekre is mindig van megoldás!

Itt a másik olyan szolgáltatás, mely magában, vagy a fotóssal együtt is csodálatos pillanatokat adhat az utókor számára. Itt lehetőség van sok olyan megoldásra, amire nem is gondolnánk. Akár ezzel is meghívhatjuk a vendégeket (Save the date) és még rengeteg megoldás létezik ezzel kapcsolatban, akár az esküvőn, előtte vagy utána. Érdemes kipróbálni, megéri a végeredmény!

A Vőfélyt akkor ajánlom, ha lakodalmat szeretnétek, nagy bulival. Ő népies ruhában jelenik meg és versekkel-rímekkel tartja a vendégsereg figyelmét kordában.
Ceremóniamester pedig inkább a modernebb, elegánsabb esküvőkre valók. Öltönyben érkezik, ő rímek nélkül beszél hozzánk. Mindegyikük játékokkal is szórakoztatják a népes vendégsereget, az alkalomhoz illően.

Egy esküvő egyik alappillére a zenekar. Jól kell választani, mivel ötvözni kell a pár zenei ízlését, a meghívott vendégek ízlésével, befogadókézségével. Legyen az lakodalmas zene, slágerzene, vagy cigányzene. Divatba jött és elég sikeres mostanság a DJ jelenléte az esküvőn. Ő bármilyen zenei stílust, de legfőképp a mai korok zenéjét tudja elénk tárni.

Mivel az esküvőn bármi megtörténhet és bármit meg lehet oldani, így felsorolnék néhány érdekességet, amire talán nem is gondolnátok:
Catering, tűzijáték, lézershow, lufi felengedés, lufi posta, jégszobor, gyerekfelügyelet az esküvőn, galambröptetés, csokiszökőkút, stylist tanácsai.Innen már csak a határ a csillagos ég!