Szertartásvezető

Esküvőszervezőként az egész esküvőt le szoktam vezetni, így az abból szerzett tapasztalataimmal is tudom segíteni a párokat. Szertartásvezetőként, pedig az egyik legfontosabb momentum részese lehetek, hisz előttem mondják ki a IGEN-eket.

Miért válasszatok szertartásvezetőt?

Ma már rengeteg lehetősége van az Ifjú Párnak, hogy mit és hogyan szeretne az esküvője napján.

Lehetőség van a hagyományos anyakönyvvezetőt kérni, de ha valaki inkább egy személyre szabottabb szertartást szeretne, akkor szertartásvezetőt keres meg.

Sajnos az anyakönyvvezetők keze eléggé meg van kötve, így nem tudnak annyira személyes légkört kialakítani, ha egyáltalán vállalják a kiszállást az adott helyszínre.

Ezzel szemben én külső helyszínen, bármikor, bárhol, az ország egész területén, megtartom a szertartást, magyar nyelven. A hét bármely napján, munkaszüneti napokon, ünnepnapokon is részt veszek a megálmodott rendezvényeteken.

Ami feltétel, és fontos beszélni róla. A esküvői szertartást abban az esetben tudom megtartani, amennyiben az esküvő előtti napokban, elmentek az anyakönyvi hivatalba és az ott kapott házassági anyakönyvet, vagy házassági adatlapot bemutatjátok nekem. Ekkor tudom a piros-fehér-zöld vállszalagot felvenni és hitelesen az egyedi igények alapján megtartani a szertartást.

Házassági évforduló, megerősítés

Szertartásvezetőként erre is van lehetőségem, hogy akiknek épp házassági évfordulójuk van, legyen az bármennyi év, és meg akarják erősíteni a már kimondott igent, bárhol, bármikor szívesen levezetem a szertartást. Meghitt pillanat látni, hogy a párok annyi év után is ugyanazzal az elkötelezettséggel, szeretettel állnak előttem és tesznek újra fogadalmat szerelmük megerősítésére.

Minden párnak a saját esküvője, megerősítése, évfordulója a legfontosabb. Ezt tiszteletben tartva a személyes találkozón beszéljük át, hogy milyen stílusú szertartást szeretnétek a nagy napon és hogy tudjuk igazán egyedivé és személyessé tenni ez az eseményt.

Ceremóniamester

Megemlíteném itt is az esküvőszervezői tapasztalatomat, mert itt igazából van hasonlóság a két szolgáltatás között. Sok ötlettel és tanáccsal tudok segíteni nektek, hogy az a nap csak rólatok szóljon. Hisz esküvői feladatokat, csak esküvőn lehet megtanulni, és én elmondhatom magamról, hogy már láttam és átéltem egy-két dolgot.

Az egész ország területén dolgozom és magyar nyelven vállalom a ceremóniamesteri feladatokat.

Miért válassz ceremóniamestert?

A ceremóniamester feladata nem csak abból áll, hogy felkonferálja az épp aktuális történéseket, ő vezényeli le a programokat, előre gondolkodik, és váratlan helyzeteket old meg, miközben a pár önfeledten élvezi az esküvője napját, ahogy a vendégeik is.

Különösen igaz ez egy NŐI ceremóniamesterre, hisz más szemszögből néz a lagzira, mint egy férfi, főleg, ha már neki is megvolt a Nagy Napja.


A ceremóniamester fogalmával sokan nincsenek tisztában. Stílusban kötetlenebb, modernebb, saját szavaival mondja el a közlendőket, akár rögtönöznie kell, mindig rugalmasan áll a helyzetekhez. Nem beszél versekben, rímekben. Elegáns megjelenésével is a mai kornak megfelelően el tud vegyülni a társaságban.

A párral közösen beszélik át az elképzeléseket és a Nagy Nap előtt ezt egy forgatókönyv formájában is megírja, ez tartalmazza az esküvő minden részletét. Így tudja, magabiztosan koordinálni az egész napot. Itt minden úgy fog történni, ahogy Ti szeretnétek, nincsenek meglepetések.